Wagenpark en leasing

Bescherm krappe winstmarges en verhoog de omzet door de keuzes voor uw wagenpark, financieringsbeslissingen en remarketingprestaties te beheren.

Hoe wij u kunnen helpen

Van contracten voor de huur en dagelijkse verhuur tot wagenparkbeheer, wij helpen u door u nauwkeurige data en inzicht te bieden om uw eigen beslissingen over uw wagenpark en die van uw klanten te ondersteunen. Wij helpen u de risico’s van uw voertuigactiva te beheren, van de aankoop tot de verkoop.

Waarom Eurotax gebruiken

Wij kunnen u helpen restwaarden en total cost of ownership te bepalen en te voorspellen voor individuele voertuigen, aandrijvingstypes en portefeuilles, en risico’s te bepalen die een bedreiging kunnen vormen voor uw bedrijfsresultaten en groei:

Ace risicobeheer

Onze huidige marktnoteringen en restwaardevoorspellingen helpen u:

  • Het juiste voertuig te kiezen en de juiste uitrusting voor uw eigen noden en die van uw klanten
  • De optimale risicopositie voor elk voertuig en de volledige portefeuille te bepalen
  • Uw in-fleeting- en de-fleeting-strategie aan te passen (wat er in en uit uw wagenpark gaat) dankzij onze data en inzicht in de huidige en komende trends in de sector die een impact hebben op de restwaarde
  • De waarde van uw wagenpark regelmatig nauwkeurig te herberekenen
  • U aan de regels te houden

Zes voordelen bij het bewaken van de restwaarde

Bouw uw configurator

Gebruik onze data om voorstellen voor uw klanten op te stellen. Wij leveren gebruikte auto’s en geraamde waarden, en ook specifieke data, die wij in uw configuratorsystemen kunnen invoeren. Dit ondersteunt uw risicobeheerproces, met inbegrip van technische factuurcontroles.

Plan voor de toekomst

Bereken uw maandelijkse leasetarieven met onze toekomstige restwaardedata. Wij publiceren onze maandelijkse nauwkeurigheidsstatistieken, zodat u altijd een volledig beeld hebt.

Controle over de totale kosten

Blijf op de hoogte van de beste aandrijvingsmix met onze data en inzichten over de total cost of ownership. Wij combineren toonaangevende afschrijvingsdata en inzicht in alle bedrijfskosten van het voertuig. Deze omvatten data over brandstof en energie, belastingen, service, onderhoud, slijtage, banden en verzekeringen. Wij helpen u de gebruikskosten bij te houden en de prijszetting voor uw klanten te verdedigen.

Uw wagenpark servicen, onderhouden en herstellen

Voorkom verborgen verrassingen en ontijdige kosten met onze service-, onderhouds- en reparatiedata (SMR – service, maintenance & repair data).

Voorspel service- en onderhoudsschema’s voor voertuigen en voorzie de jaarlijkse reparatiekosten voor veel voorkomende schade, om budgettaire verrassingen tijdens de levensduur van een voertuig te voorkomen. U kunt ook uw onderhoudskosten benchmarken, zodat u weet dat u een eerlijke deal krijgt van uw onderhoudspartners.

EV-volumes

Gespecialiseerde data over het volume en de prognoses van elektrische voertuigen waarop u kunt vertrouwen. We bieden unieke, hoogwaardige datasets voor tracking en prognoses van elektrische voertuigen op het hoogste niveau van granulariteit.

Meer weten

Onze oplossingen

Eurotax

Eurotax, de app waarmee u het aanbod tweedehandsauto's op uw markt kunt vergelijken.

Car Cost Expert

De total cost of ownership concurrerend en aantrekkelijk maken voor klanten

Compare

Voertuigen kopen, controleren en verkopen met behulp van betrouwbare, gecontroleerde data

Data & API-oplossingen

Alle data die u tijdens de hele levenscyclus van een voertuig nodig hebt, op uw voorwaarden

Forecast Web

Winstgevendheid verbeteren, risico's beperken en verlies minimaliseren met ongeëvenaarde restwaardevoorspelling

Residual Value Intelligence

Trends op de markt voor tweedehandsauto's bepalen, de omzet maximaliseren en de winstmarges beschermen

EV-volumes

Gespecialiseerde data over het volume en de prognoses van elektrische voertuigen waarop u kunt vertrouwen

Ja, neem contact met mij op over Eurotax

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.