Waarom voor ons kiezen

Vijf redenen om voor Eurotax te kiezen

Ons verhaal begon in 1933. Met onderzoekstechnieken die drie generaties lang werden verfijnd, bieden de betrouwbare data en diensten van Eurotax u wat u nodig hebt om niet enkel te concurreren maar ook te floreren. Dankzij onze ervaring, mensen, data , analyses en methoden bekleden wij een unieke positie om u te helpen beslissingen te nemen die uw winstmarges beschermen.

Wij helpen u nieuwe kansen te ontdekken, de steeds uitdagender wordende automarkt te begrijpen en uw toekomst veilig te stellen. Elke dag worden duizenden beslissingen genomen op basis van onze data en informatie.

1. Nauwkeurig

Wij baseren ons op verschillende geloofwaardige bronnen om onze eigen onafhankelijke waardebepalingen op te maken. Dankzij deze unieke aanpak bieden wij betrouwbare en volledige overzichten van marktactiviteiten en -omstandigheden die geen doorstoken kaart of bevooroordeeld zijn. Ontdek hier meer over onze toonaangevende nauwkeurigheid.

2. Zelfstandig

Wij blijven zelfstandig en onpartijdig omdat Eurotax niet gelinkt is aan belanghebbenden uit de autosector – in tegenstelling tot veel van onze concurrenten. Dit betekent dat u er altijd op kunt vertrouwen dat onze data gebaseerd zijn op geloofwaardig, gezaghebbend onderzoek, en niet op gevestigde belangen of afzonderlijke bronnen.

3. Toegankelijk

Wij ontwikkelen onze datasets en oplossingen voortdurend om ze intuïtief en gebruiksvriendelijk te maken, zodat u sneller en besluitvaardiger belangrijke beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf. Dit engagement komt tot uiting in onze nieuwe Eurotax-applicatie die onze oplossingen verenigt in één vlot toegankelijke hub.

4. Goed op de hoogte

Wij hebben een team van bijna 400 automotive specialisten in dienst, met redacteuren, datawetenschappers en opinieleiders. Door hun expertise te combineren met statistische analyse, onze methodologieën en AI, bieden wij dagelijks de meest betrouwbare prijsinzichten die in Europa beschikbaar zijn.

5. Individueel

Wij bieden data en marktinzichten die de volledige levenscyclus van de auto dekken, van het ontwerp tot het verschrotten, op maat van uw individuele bedrijfsnoden. Wij bieden onze oplossingen aan in een formaat dat uw werkprocessen aanvult, dient en optimaliseert.

Ja, neem contact met mij op over Eurotax

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.