Verzekeringen

Blijf concurrerend, houd u aan de regels en blijf winstgevend met onze betrouwbare waardebepalingsdata en inzichten.

Hoe wij u kunnen helpen

Van prijszetting en het afsluiten tot het beheer van het portefeuillerisico, onze applicaties en datasets helpen u om elke fase van het afsluitings- en schadeproces snel en efficiënt te beheren.

Waarom Eurotax gebruiken

Onze verzekeringsklanten gebruiken de data en tools van Eurotax om nauwkeurige verzekeringspremies te bepalen en risico’s en schadekosten te beoordelen en te beheren:

Beheer de activa

Met de data van Eurotax kunt u voertuigen nauwkeurig identificeren, zodat u op maat gemaakte waardebepalingen en beslissingen om een polis af te sluiten kunt nemen voor elke claim.

Werk sneller en vrijer

Gebruik Eurotax en wij kunnen u helpen om:

  • Claims snel en efficiënt te verwerken
  • Ingenieurs vrij te maken voor voertuigen die hun expertise vereisen
  • Meer nauwkeurige en concurrerende offertes op te stellen met VIN en opzoeking nummerplaat om alle opties en veiligheidsuitrusting automatisch te bepalen
  • De kosten te drukken door de schade aan het voertuig nauwkeurig te bepalen

Doe het juist

Met de nauwkeurige data van Eurotax, die het vertrouwen genieten van de Financial Ombudsman Service, wordt de berekening van de total loss winstgevend en verklaarbaar voor uw klant.

Krijg toegang tot historische restwaardedata om nauwkeurigere beslissingen te ondersteunen.

Zes voordelen bij het bewaken van de restwaarde

Telematica

Wij bieden ondersteuning bij het genereren van telematicadata en zorgen voor een nauwkeurige identificatie van de uitrusting die in elk voertuig wordt gebruikt.

Onze oplossingen

Eurotax

Eurotax, de app waarmee u het aanbod tweedehandsauto's op uw markt kunt vergelijken.

Ja, neem contact met mij op over Eurotax

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.