Telematica

Zorg ervoor dat uw innovaties de juiste vorm en specificatie krijgen voor de belangrijkste spelers en producten in de autosector, door hand in hand met Eurotax te werken.

Hoe wij u kunnen helpen

Van connectiviteit en telematica tot opkomende technologische oplossingen, wij werken samen met pioniers op het gebied van technologie om innovatieve producten en diensten in de autosector te helpen uitrollen.

Waarom Eurotax gebruiken?

Onze klanten gebruiken onze toonaangevende data en inzichten om noden op het gebied van voertuigen en de technologische noden van elke autofabrikant in kaart te brengen.

De juiste specificaties zien te vinden

Onze specifieke data helpen u tijdens de plannings- en ontwerpfase van een nieuw voertuigmodel te bepalen waar en hoe uw product kan worden geïnstalleerd.

Houd alle touwtjes strak

De identificatiedata van Eurotax helpen u uw stock bij te houden, zodat u altijd weet in welke voertuigen uw producten zijn geïnstalleerd.

Een helpende hand voor uw klanten

Om uw klanten echt te helpen besparen op brandstofkosten, onderbrekingen, kilometers, stilstand en inefficiëntie terug te schroeven, en de veiligheid van de bestuurder te vergroten, moet u precies weten met wat zij rijden zodat u de juiste eenheid en software kunt monteren.

Onze VIN-opzoekdienst vertelt u precies welke optionele extra’s op een voertuig zijn gemonteerd, zodra het de fabriek verlaat. Zo garandeert u dat de gebruikers van het wagenpark van uw klanten de cruisecontrol efficiënt gebruiken, de stop-/start-technologie altijd hebben ingeschakeld en alle veiligheidsvoorzieningen van hun voertuig efficiënt gebruiken.

Snelle en nauwkeurige VIN-identificatie

In tegenstelling tot andere methoden voor voertuigidentificatie, zoals VRM, kunt u met VIN de configuratie van een auto kennen zodra deze van de productielijn rolt. Dit betekent dat u een stap voor kunt zijn om te weten welke trackingeenheden nodig zijn, om de juiste software te installeren en de snelste processen voor de installatie.

Stel nauwkeurige en concurrerende offertes op voor telematicacontracten door VIN te gebruiken om uw concurrentie een stap of twee voor te zijn.

Wie wordt de Netflix van de auto-industrie?

De overstap van het bezitten naar het gebruiken van een voertuig is één van de grootste uitdagingen voor alle spelers op de automarkt. Wat is belangrijk voor de huidige klanten? Wie wordt de Netflix van de auto-industrie? Wordt deze positie gedomineerd door één profiel van een marktspeler? Dirk-Marco Adams, Chief Sales Officer bij Autovista Group licht dit toe en deelt zijn visie op dit interessante onderwerp.

Onze oplossingen

Eurotax

Eurotax, de app waarmee u het aanbod tweedehandsauto's op uw markt kunt vergelijken.

Residual Value Intelligence

Trends op de markt voor tweedehandsauto's bepalen, de omzet maximaliseren en de winstmarges beschermen

Residual Value Monitor

De voorraadprestaties monitoren, analyseren en benchmarken op nationaal niveau in heel Europa

Ja, neem contact met mij op over Eurotax

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.