Dealers

Houd uw verkoopstrategieën op koers en gebruik de meest recente, nauwkeurige data in één gebruiksvriendelijke oplossing.

Hoe wij u kunnen helpen

Wij bieden één gebruiksvriendelijke oplossing die van meet af aan is ontworpen voor uw bedrijf en werkprocessen. Van inruilwaarden en stockbeheer tot het afronden van verkopen, Eurotax geeft u snel toegang tot de tools en data die u nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen, winstmarges te beschermen en uw bedrijf te laten groeien. 24/7 toegankelijk, op één plek, vanaf elk apparaat.

Waarom Eurotax gebruiken

U kunt dag in dag uit op ons rekenen. Dagelijks worden duizenden beslissingen genomen op basis van onze betrouwbare data en inzichten. Gebruik Eurotax en bespaar tijd op dagelijkse taken en processen, neem weloverwogen beslissingen die de concurrentiepositie van uw bedrijf verbeteren en trek uw winstmarges op.

Krijg de beste prijs

De live data over de kleinhandel van Eurotax bieden een compleet beeld van de huidige markt. In combinatie met handelsspecifieke waardebepalingen voor de markt biedt dit u een 360° beeld van de waarde van voertuigen.

Bepaal een waardevolle stock

Onze specifieke data over voertuigen, die toegankelijk zijn via webdiensten of data-apps, helpen u eventuele stock te bepalen en te specificeren vóór u online adverteert.

  • Krijg toegang tot nationale data over de kleinhandel, 24/7 vanaf elk apparaat
  • Neem beslissingen op basis van statistieken zoals ‘gemiddeld aantal dagen om te verkopen’
  • Bekijk de trends van de snelst verkopende voertuigen per regio
  • Monitor welke voertuigen uw concurrenten momenteel in stock hebben

Onze oplossingen

Eurotax

Eurotax, de app waarmee u het aanbod tweedehandsauto's op uw markt kunt vergelijken.

Data & API-oplossingen

Alle data die u tijdens de hele levenscyclus van een voertuig nodig hebt, op uw voorwaarden

Ja, neem contact met mij op over Eurotax

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.